-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:17201 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

آيا لزومي داشت كه پيامبر اسلام « ص » نيز در نماز مي گفت « اهدنا الصراط المستقيم » ؟
تمام پديده هاي جهان هستي قابل زوال و دستخوش تغيير و تبديل است همچنانكه اصل پيدايش و وجود چيزي در پرتو علت و شرايط خاصي صورت مي گيرد همچنين ادامه و بقاء آن شرائط و مراقبت هاي خاصي لازم دارد تا از زوال و فناي آن جلوگيري كند .
موضوع هدايت نيز مشمول همين قانون است همچنانكه اصل هدايت يافتن عنايت و علتي مي خواهد دوام و بقاي آن نيز توفيق و مراقبت لازم دارد چه بسا افراد پاك و وارسته كه در شاهراه صراط مستقيم قدم مي زدند ليكن عاقبت واژگونه اي داشتند .
پس منظور از جمله ي « اهدنا الصراط المستقيم » اين نيست كه همين الان ما را به راه راست سوق ده بلكه هدف اين است كه ما را در اين راه پايدار فرما و اين نعمت را دوباره براي ما مستمر و دائم گردان و از اين نوع تعبيرات در ميان ما نيز زياد است .
ديگر اينكه چون ضمير در اين جمله متكلم مع الغير ( جمع ) است درخواست آن بزرگوار راجع به هدايت جامعه مسلمين و استمرار آن نيز مي باشد .

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.